De unde cumperi Urmaritori Instagram in Romania ?

Noi suntem aici să te ajutăm oferindu-ți urmăritori reali și activi pe Instagram la prețuri accesibile! Vrei să câștigi bani fiind un influencer full time? Începuturile sunt cele mai grele.

Probabil ești familiar deja cu platforma care a reușit să aibă peste 100.000 în mai puțin de o săptămână de la lansare. Considerată una dintre aplicațiile cu cea mai rapidă ascensiune la acea vreme, a ajuns astăzi una dintre cele mai îndrăgite platforme de social media.
Conform platformei de marketing Napoleon Cat, în România există 5.750.400 de utilizatori Instagram.

La momentul lansării sale în 2010, co-fondatorul Instagram, Kevin Systrom, a prezis atunci că această comunicare prin imagini va lua avânt considerabil în anii următori. Și chiar așa a fost.

Proverbul „o imagine face cât o mie de cuvinte” este cu certitudine adevărat, iar acest lucru se vede prin marele succes pe care l-a cunoscut această platformă social media, care s-a născut cu o înclinație spre imagini, fotografii, artă, estetică, dezvoltându-se în ultima perioadă și pe partea de video.

Astfel, Instagram a devenit o platforma extrem de folosită pentru marketing online.

Acum că știi potențialul acestei platforme de social-media, uite motivele pentru care o audiență mare este cheia succesului unui influencer.

Nu am spus întâmplător că începuturile sunt mai grele. Pentru a deveni un influencer de succes trebuie să ai in vedere o multitudine de factori: conținutul pe care îl creezi trebuie să fie relevant și entertaining, materialele foto și video trebuie să fie de calitate, activitatea ta trebuie să fie constantă, postările să aibă regularitate și să ții cont de multe reguli precum ora la care postezi si hashtag-urile pe care le pui în descrieri. Să îți construiești o comunitate de followeri în mod organic cere mult timp și multă muncă dacă nu ești o persoană publică și nu te cunoaște deja un număr mare de oameni. Așadar, să îți cumperi followers este o mișcare foarte inteligentă deoarece vei scuti mult timp și multă energie. După ce ai făcut acest lucru, piesele de domino vor începe să cadă iar rezultatul va fii unul foarte satisfăcător pentru tine.

Marketingul are o foarte mare componentă psihologică. De aceea, următorul factor de care trebuie să fii conștient este impactul psihologic pe care îl are un număr mare de followers asupra utilizatorilor care ajung pe profilul tău. Dacă cineva vede că ai un număr mare de urmăritori, reputația ta în fața lui va fi una pozitivă și astfel aceea persoană va apăsa și ea butonul de Follow. Asta va aduce contul tău în atenția urmăritorilor lui care la rândul lor, vor da și ei follow. Este vorba de clasicul „efect de turmă”. Simplu, nu-i așa?

Că tot veni vorba de reputație. Nu doar reputația față de utilizatorii platformei este importantă, ci și față de brandurile care vor dori să colaboreze cu tine. Un număr impresionant de urmăritori pe Instagram va aduce după sine și un număr mare de contracte brand-creator de conținut. Firmele care au nevoie de promovare pentru produsele sau serviciile lor vor dori să colaboreze cu o persoana cu o audiență mare pe o platformă atât de eficientă în ceea ce privește marketingul online. Iar un numărul de followers ridicat, generează sume frumoase și în contract și implicit în portofelul tău.

O mare oportunitate ți se arată astfel, și anume să te extinzi și pe alte platforme cum ar fii tiktok, facebook, youtube,twich și altele. Și asta deoarece pe profilul tău de instagram îți poți promova celelalte conturi de pe respectivele platforme și îți vei întemeia o comunitate mai ușor.

Practic, you work smart not hard.

Așa că începe să lucrezi la cariera ta și bucură-te de oportunitățile pe care ți le oferă o platformă cu un număr mare de urmăritori! Dă click pe butonul de mai jos și alege din ofertele noastre cu prețuri pentru toate buzunarele!